Velkommen til Birkevejens Privatdagpleje.

Lidt om mig...

Jeg hedder Louise og er 42 år.  Jeg er uddannet salgsassistent i den tidligere tøjforretning Hans & Grethe i Aars. Efter endt uddannelse kom jeg et års tid på aars Hotel hvor jeg lavede alt fra servering til rengøring. 2004 kom jeg til kvickly Aars hvor jeg var ansat frem til 2010. Herefter gik det op for mig at det var en helt anden vej jeg skulle gå. Jeg har i mange år gået med en stor drøm om at starte op som dagplejer. Jeg blev i 2010 ansat som vikar i børnehuset i Vegger og fortsatte mit arbejde efter deres sammenlægning med Børnehaven Boblen i Blære, hvor der også har været et par faste vikariater til mig :o)

Efter min tid i Børnehaven er jeg blevet bekræftet i at det er det jeg skal :o) -arbejde med børn :o)

Jeg bor sammen med min kæreste Christian på 45 år og vores 4 børn.  Julie på 18 år, der lige har afsluttet HF- og vil have et sabbatår. Jeppe på 15 år( 9.kl ) Nicoline er 13 år og går i 8. kl. Til sidst kommer rosinen i pølseenden. Frederikke på 10 år ( 5. Kl.), der alle 3 går på skørbæk ejdrup friskole. Derudover har vi Mikkel på 21 år, der arbejder i Aalborg.

Jeg synes det er meget livsbekræftende at arbejde med børn. Og med en stor børneflok ved jeg hvor forskellige børn kan være, med den næsten samme opdragelse.

 

Jeg kan tilbyde en tryg hverdag med faste rammer. En stor lukket have hvor der er plads til alt slags leg. Det kan fx være hule byggeri, cykle/køre på scooter, sandkasse/legehus, tage madpakker med ud og lege "skovtur" fordybe sig i naturen, lege med kaninerne ude på græsset og meget meget mere :o) -Kun fantasien sætter vores grænser🙂

 

Indenfor har vi også god med plads og børnene må være i hele underetagen. Vi har et stort legerum hvor vi kan klæde os ud, lege med klodser, biler og andre spændene ting, tegne/male og være kreative på andre måder. Der er noget at lege med for en hver smag, alder og køn🙂Pasnings hjemmet er røgfrit - også når børnene er taget hjem. Ligeledes er der heller ikke dyr indenfor.